Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Michael Moum

[#82822] Framsida

Recommended Posts

Gjest Michael Moum

Hva har skjedd med nyheter etter 2007:Digitalarkivet er Arkivverket sitt tilbod av digitaliserte, søkbare kjelder.Tenesta er gratis og kan nyttast av alle.21.11.2007 Som mange sikkert for lengst har oppdaga, så ligg sidene for dei skanna kyrkjebøkene nede for tida. Vi reknar med at dei vil vere oppe igjen utpå ettermiddagen idag. AR 06.08.2006 Den vanlege servaren for Digitalarkivet (databasane) har fått problem i varmen og må ha reparatør på plass. Me er difor over på reserveløysinga, som ikkje har full funksjonalitet. Mellom anna vil ikkje debattane fungera. Me er lei for det og vonar å vera attende i normalt drift mandag eller tysdag.JO 21.11.2005 DA2 har no opna ei heilt ny RSS-teneste. Om du har installert ein RSS-lear vil du då automatisk få inn meldingane frå Digitalarkivet, utan at du treng vera ha Digitalarkiv-sida framme.Ein brukande RSS-lesar finn du hos FeedReader. der finn du og informasjon om korleis tenesta fungererer.JO Sjå dei ti siste eller alle meldingane.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Du er på feil servar. Gå inn på digitalarkviet.no og du får siste meldingane.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Pga. 1910 har eg måtte gjort ein del forandringar. Det er nok ein av dei som har gjeve uventa resultat. Eg skal sjå på det i morgon tidleg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.