Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Hanne Wien Berghagen

[#82869] Trenger hjelp til opplysninger om oldemor.

Recommended Posts

Gjest Hanne Wien Berghagen

Jeg har i fler år lett etter opplysninger om min oldemor, har noen få og sprikene opplysninger. Hun het Gudrun jonette..etternavn ukjent. Født 15.11.1882 enten på Nannestad eller i Oslo. Hun skal ha giftet seg med min oldefar Bernt Andersen Wien (født 15.05.1882 Gran på Hadeland) i 1910..sted ukjent.Jeg finner en Gudrun Jonette Wien registret i folketellingene for 1910 i oslo, hun står der registrert som gift, men får ikke opp noen mann,jeg finner heller ikke oldefaren min hvis jeg søker bare på navnet hans..jeg vet at han døde på rjukan-telemark i 1920 og at oldemor skal ha bodd sammen med han der fram til hans død. Etter dette skal hun ha flyttet til Gran på Hadeland med sine 4 barn, to av de er konfirmert der, etter dette vet jeg ikke stort.Er det noen som kan ha opplysninger om denne damen? Alt av interesse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Roy Ove Myhr

Se skanna kyrkjebok for Nannestad i Nannestad 1881-1890. Gudrun Jonette født 15/11-1882, døpt 15/7-1883, foreldre dagarbeider Karl Johan Olsen(f.1848) og Marthea Jakobsen(f. 1847) Tolker bosted til å være 'Kneppestuen'.mvh R.O. Myhr

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hanne Wien Berghagen

Se der var hun jo..har sett igjennom kirkebøkene for Nannestad flere ganger, men må ha greid å overse henne. tusen takk Roy Ove Myhr.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.