Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Roar Syvertsen

[#83066] Anne Syvertsen Ølstad, født 1886 i Røyken

Recommended Posts

Gjest Roar Syvertsen

Anne Syvertsen er oppført som datter av Gustav Syvertsen og Anne Kirstine Johansen i kirkeboka for fødsel 22.08.1886 på Ølstad og dåpen 10.10.1886 i Røyken. Ved konfirmasjonen i Røyken i 30.09.1900 er Gustav og Anne Kirstine oppført som foreldre. I folketellingen for 1900 for Røyken står hun oppført som datteren til sin tante og onkel Mathea Olaussen Heggum og Bernt Syvertsen på Ølstadhaven. Da hun giftet seg med Martin Hagen i 31.05.1909 står også Mathea Olaussen Heggum og Bernt Syvertsen oppført som foreldre.Vet noen hva som kan ha skjedd her??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg antar at Bernt Syvertsen og Mathea har vært fosterforeldrene hennes, og at de har overtatt omsorgen for henne tidlig. Ved konfirmasjonen har presten rimeligvis sjekket dåpen. 1891-tellingen vil trolig vise at hun bodde hos Bernt og Mathea. Var de biologiske foreldrene i live i 1900?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Roar Syvertsen

Dette høres sannsynlig ut, familien flyttet fra Ølstad mellom 1888 og 1890 og det har vært en eller annen grunn til at Anna ble boende hos sin tante og onkel lenger nede i veien. Anne og Gustav levde til henholdsvis 1912 og 1914.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.