Gå til innhold
Arkivverket

[#83324] Gamle drammens vei nr 16 i Bærum


Gjest Aslak Smedal
 Del

Recommended Posts

Gjest Aslak Smedal

Hei Er det noen som vet hvem som drev skolekjøkken og kommunalt bad i Gamle Drammen vei nr 16 i Bærum? Hvor gammel er bygningen? I dag er det Galleri G som holder til der. Har noen noe bilder fra den tiden. Det kan virke som om bygninger er bygget før århundreskiftet en gang. Takknemlig for utfyllende opplysninger. På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Er det Galleri G Grete H. Jahnsen du mener. Det er Gml. Drammensv. 116, 1363 Høvik. Galleriet ligger omtrent tvers over veien for Høvik skole. Kan det ha tilhørt skolen? Gml.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Høvik skole ble bygget i 1896-97, og siden påbygget. Bad og skolekjøkken har skolen fått i egen bygning, Høvik kommunale bad og skolekjøkken, som ble tatt i bruk 1911, og som vesentlig er oppført ved en gave fra konsul Georg Iversen, Høvik. K: Bærum en bygds histori bnd.II.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bodil Brøgger

Husker godt skolekjøkkenet i annen etasje da jeg gikk på Høvik skole omkring 1950. Det var lærerikt, og vi laget ordentlige middager, fra grunnen av.Badet i første etasje var jeg aldri inne i. På den tiden hadde nok de fleste i skolekretsen bad hjemme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.