Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kjetil Sigvart Eidskard

[#83578] Stemshaug kirke Aura komm - Astrid Eduardsdtr Strøm f 28.9.1911

Recommended Posts

Gjest Kjetil Sigvart Eidskard

Skulle gjerne hatt bekrefta om ho virkelig er døpt der.Har svak info om at kirkebøker fra denne kirke er utelatt.*** mvh kse ***

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Finn Oldervik

Ser ut som du har rett i at kyrkjebokinnførslane for Stemshaug manglar. Årsaken er truleg at det berre er klokkarboka som er scanna for Aure i desse åra. Meinar at eg lese kyrkjebok for Stemshaug også, men det kan henda at ho berre finst på mikrofilm?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Eva Hjelen

Hei,Stemshaug kirke ble innviet i 1908. Fram til 1908 kan en finne alle fra denne del av nåværende Aure kommune i kirkebøkerne for Aure. Fra 1908 ble det egne bøker for Stemshaug, Det er nok for kort tid fra siste innførsel at disse er frigitt. Jeg har selv tatt kontakt med Aure kyrkjekontor ved flere anledninger pr mail, og fått oppklaring på det meste. Anbefaler deg å sende en mail :-) Med vennlig hilsen Eva Hjelen (døpt og konfirmert i Stemshaug kirke)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.