Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bodil Aakvik Grønli

[#83691] Viktoria Mikkelsen, Hammerfest

Recommended Posts

Gjest Bodil Aakvik Grønli

Er det nokon som veit noko om Viktoria Mikkelsen? Finn henne i 1910-teljinga med fødselsdata: 2!!04.05. Kan fødselsåret vere 1902? Er ho dotter av Karoline og Nils Mikkelsen? Har ho etterkomarar?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Villy Ovesen

Tror dette må være den Viktoria du spør etter (kan ikke se at det er andre Viktoria'er født i Hammerfest landsogn i riktig tidsperiode): Viktoria Mathilde f. 5/5-1902, Hammerfest landsogn, foreldre Ulrik Vig Gamvig og hustru Marie Pedersdatter: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=113&idx_id=113&uid=ny&idx_side=-32>LenkeDød 29/2-1904, Marie Kristine Viig (Fisker Ulrik Viigs kone): LenkeI 1910 er barna spredt omkring:Elida Kristine Vik: LenkeEdvard: LenkeTror dette må være Ulrik Viig gift på ny (selv om han skal være født 9/6-1856):

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bodil Aakvik Grønli

Tusen takk. Dette er interessant. Karoline Mikkelsen er oldemora mi, og dette er hennar 2. ekteskap. Ho var jo 'godt vaksen' til å få nye barnekull, så med adopsjon fell dette på plass!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.