Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tor Kvien

[#83909] Ikke tilgang til transkriberte kirkebøker for Sogn og Fjordane

Recommended Posts

Gjest Tor Kvien

Jeg får opp bare et fåtall av de transkriberte kirkebøkene for Sogn og Fjordane v/Bergensen og Stensen. Hva er årsaken?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Margaret H. Strand

Digitalarkivet er visst 'på fylla' i kveld, men de skannede kirkebøkene ser ut til fungere - skulle egentlig inn på 1801-tellinga men det lot seg ikke gjøre...hmm...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Eg trur ikkje du skal gje Digitalarkivet (som sit i Bergen) skulda. Og dei er nok slett ikkje 'på fylla'. Det er vel heller nokre dataukundige inne i hovudstaden som skal laga nytt system - og som rotar det til. Det er mykje dei har endra som har ført til at ting er blitt borte. Men slik er det når sentralmakta skal råda! Sjå berre på 1910-teljinga. Dårlegare system skal du leita lenge etter. Dei rekk ikkje Jan Oldervoll til fotsålane ein gong. Men spør om dei kan! - for ikkje å seia kann!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Problemet oppstod like etter kl. 18 tirsdag kveld. Digitalarkivet gjør bruk av mange servere, og de samarbeider. Om den ene får funksjonsfeil, vil det delvis hindre de andre i arbeidet. Databasene ligger der, og kan brukes om man oppgir riktig lenke. For å finne lenkene kan man så lenge databaseveljaren er ute av drift gå til forsiden, og velge å se på ALLE meldinger. Så kan man søke etter den eller de basene man vil ha, og klikke på lenken som ligger der.Den andre muligheten er å bruke 'Søk i alle basar', som også skal kunne lede fram til alle de ulike databasene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.