Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ola Ljødal

[#84037] To halvglemte schlagere

Recommended Posts

Gjest Ola Ljødal

Siden det er blitt vanlig å etterlyse sanger, sangtekster etc. her i forumet, vil jeg prøve meg, jeg også. Fra min spedeste barndom husker fra husets 'backfisher' et par refrenger (?), og bare det, men det kunne vært interessant og visst hvordan hele schlagerne lød og hvem som fremførte dem på 78-plata. 1. 'Pass godt på ditt hjerte, Margrete, så ingen kommer og stjeler det fra deg.' 2. 'Mari, Mara, Mari Maruskaka, hun flørter litt med alle, men det er meg som hun vil ha.' Og så var det revyrefrenget: 'Har'u hørt en sånn en blingsete blei? - sånt sku je da jøra grattis, je skutte ta no for det.' (Dette siste minner jo om Rose).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ann-Mary Engum

MARI MARA MARUSKAKA. Her er et fat med pølser på og med rosiner i, men jeg vil la det hele stå og danse med Mari. Mari mara maruskaka. Mari mara marei.Lenke 39.pdf

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marianne Solli

Så morsomt Reidar, for jeg søkte litt videre, og trur du ikke at jeg tilfeldigvis kom inn på Bossekop Hormusikkforening, der min far og min onkel og mange andre kjente var medlemmer. Det var nesten et lite sjokk. Takk for linken din! :) :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rolf Jerpseth

MARI MARA MARUSKAKA Det er så stor en gave å få den man vil ha.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.