Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Sande

[#84364] Feil i scanning av Ministerialbok B1 1881-1905 for Gulen

Recommended Posts

Gjest Kristian Hunskaar

Dette er ingen indekseringsfeil, men ei kirkebok der bladene har blitt bundet inn i feilrekkefølge - sannsynligvis ved ominnbinding.Bladene har blitt bundet inn i rekkefølgen 37-40-39-38-41. Dermed vil det nødvendigvis ikke være samsvar mellom venstre og høyre del av oppslaget.Oppslaget du har lenket til ([url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=4548&idx_id=4548&uid=ny&idx_side=-38>Lenke) viser baksida av blad 37 (venstre del av oppslaget) og forsida av blad 40 (høyre del av oppslaget).Neste oppslag (

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Sande

Mange takk for orienteringen. Da skal det bli mulig å sortere ut det meste.Men er det planer om å rette opp i dette? Det er tilfelle i andre kirkebøker fra Gulen også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Ominnbinding vil være en sak for Statsarkivet i Bergen og derfor utenfor myndighetsområdet til Riksarkivets seksjon for digitalisering og konservering.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.