Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lise Gimming Sønderland

[#84423] Elisabet Larsdotter Winberg født 6 februar 1856 fra Vermland i Sverige

Recommended Posts

Gjest Lise Gimming Sønderland

Jeg leter etter min tippoldemors aner. Navnet er Elise Andersen og står oppført som født i 6 februar 1856 i Wermland i Sverige Hun giftet 1 1882 seg med Tomtearbeider Hans Andersen født 1847 i Eidskog og fikk mange barn. Hennes første barn het Karl Edvard født 1880 og var født utenfor ekteskap. Far var en gift man med navn Edvard Nilsen fra Eker. Ifølge 1900 folketelling for Christiania bor de i Rusløkkveien 46 Ser ved Helgas dåp at hennes tidligere navn var Elisabeth og født Larsen. (Navnet virker ikke så veldig svensk, så kanskje det kan være Larsson el Larsdotter). Ved vigelsen ser vi a Elisabet heter Ragna Elisabeth Winberg . Faren til Elisabeth heter Lars Winberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lise Gimming Sønderland

Denne er feilregistrert. Denne ligger også under Brukerforumet på generelt. Jeg klarer ikke å slette dette, men noen her er kansje moderatorer og kan slette dette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.