Gå til innhold
Arkivverket
Hilde Charlotte Andersen

Johan Peder Hansen og Ane Marte Hansdatter gifter seg

Recommended Posts

Hilde Charlotte Andersen

Johan Peder Hansen og Ane Marte Hansdatter gifter seg i Tromsø Finner paret her på linje 31 Kildeinformasjon: Troms fylke, Tromsø, Ministerialbok nr. 10 (1848-1855), Ekteviede 1849, side 232.

Johan Peder er fra Brevig - fins en plass i Lenvik kommune med det navnet. Ane Marte kommer fra Balsfjord kommune, men klarer ikke å skjønne hva som står her i KB - Sto....? Fedrene heter begge Hans Persen.....? Forloverenes navn?

 

Johan Peder dør i tidsrommet etter 1865 (finner ham ikke i FT1865 og siste barn født i 1865). Anne Marte lever enda ved FT1900. De fikk flere barn : Anna Margrethe før de giftet seg, så kom Peter, Pauline, Ingeborg, Trine Elise og Jens. Disse brukte navnet Johannesen. Er det vanlig når faren het Johan, og ikke Johannes?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Magnus Andreas Våge

Eg trur det står Stornæs på "Brudens Fødested". Du kan samanlikna med det siste stadnamnet i kolonna som ser ut til å vera Svartnæs.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Else B. Rustad

Forloverenes navn?

 

Jeg tror den første har etternavn Jacobsen og den andre Heggel. Anders.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hilde Charlotte Andersen

Takk til dere begge. Stornæs ser ut til å være en gård i Balsfjord. Det stemmer med det jeg har funnet fra før. Forlovernes navn registrert. Kan komme til nytte i videre arbeid. Så er det bare å lete videre etter Hans Persen Brevig,Lenvik og Hans Persen Stornes,Balsfjord :rolleyes:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.