Jump to content
Arkivverket

Tore Vigerusts Utgivelser


Ken V. Nordberg

Recommended Posts

Tore Vigerust hadde, før han så altfor tidlig forlot oss, en liste på sin hjemmeside over bøker, hefter og andre dokumenter han hadde for salg (blant annet Benkestokk-seminaret). Vet noen om disse fremdeles kan kjøpes og eventuelt hvor? Jeg skal til Norge (blant annet til Oslo) til sommeren og skal reise litt rundt og samle kilder når jeg først er der.

Link to comment
Share on other sites

Dette er alt hva jeg har klart å finne av Tore Vigerusts materiale etter hans død: http://www.vigerust.net/ Jeg kan ikke finne mer, dette har ikke forandret seg siden hans bortgang. Men vi vet alle at det fantes langt mer som var på nettet til glede for alle. Det var slik Tore Vigerust var: han delte delte med oss andre av sitt vell av kilder og sin store kunnskap. Men hvor blir dette av? Jeg har noen av hans avskrifter angående Røros, som jeg fikk av ham fra høsten 2010. Er lykkelig for at jeg har dette fra Tore. Han var for meg den største genealog og et generøst menneske.

Link to comment
Share on other sites

Takk Astrid. Jo jeg kjenner til hjemmesiden hans. Der har han listet noen av de publiseringene han hadde til salgs. Blant annet her. Der er hans personlige epost addresse, telefon og addresse gitt, og jeg regner med at denne kontaktinformasjonen etter hans død ikke lenger er gyldig? Nå når jeg ser litt nærmere etter er Arne Vigerusts epost address gitt på forsiden så det er vel kanskje han jeg må kontakte da.

 

Jeg er enig med deg i at Tore Vigerust er dypt savnet.

Link to comment
Share on other sites

Tore Vigerust hadde, før han så altfor tidlig forlot oss, en liste på sin hjemmeside over bøker, hefter og andre dokumenter han hadde for salg (blant annet Benkestokk-seminaret). Vet noen om disse fremdeles kan kjøpes og eventuelt hvor?

 

Så vidt jeg vet ble rapporten fra Benkestokk-seminaret utsolgt for flere år siden, men den kan lånes på Riksarkivets lesesal.

Link to comment
Share on other sites

Takk Svein Arnolf. Vet du om det gjelder alle Vigerusts utgivelser, eller er forlaget hans (kane.benkestokk.teiste) aktivt enda? Ett besøk innom Riksarkivet er uunngåelig uansett.

Link to comment
Share on other sites

Så vidt jeg vet ble rapporten fra Benkestokk-seminaret utsolgt for flere år siden, men den kan lånes på Riksarkivets lesesal.

Jeg var så heldig å sikre meg et eksemplar av heftet om Benkestokk-seminaret i 2005, direkte fra Vigerust.

Link to comment
Share on other sites

Takk Leif. Men den var ikke tilgjengelig for meg (vistnok bare tilgjengelig for Norske IP addresser) :(

 

Jeg får heller oppsøke Arne Vigerust og se hva som enda er til salgs (eller vente til jeg drar på Riksarkivet til sommeren).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.