Jump to content
Arkivverket
Per J. Haukaas

Hans Waldemar Engen

Recommended Posts

Per J. Haukaas

Hei!

Trenger hjelp til å finne spor etter denne personen som skal være født i 1878 og skal ha bodd på Helgeland i Nordland et sted. I fødselstiftelsen 1901-10 står han oppført som far til Vera Louise født 21.3.1906 i Bergen.

 

Mvh

Per J. Haukaas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yngve Nedrebø

Denne ser vanskelig ut! Vi finner ikke noen Hans Waldemar Engen i Bergen i de kildene vi har tilgjengelige, og vi finner heller ikke noen med dette navnet i folketellingene 1900 og 1910. Det er dessverre ikke alltid opplysninger om barnefedre er helt presise. Noen ganger har barnefar bevisst gitt feilaktige opplysninger, andre ganger har ikke barnemoren vært spesielt interessert i å oppgi en person som kunne identifiseres. Men i dette konkrete tilfellet ved vi ikke om det er et reelt eller et fiktivt navn, men i hvert fall et navn som ikke lat seg finne i de tilgjengelige kidlene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Per J. Haukaas

Har fått hjelp fra brukerforumet hvor Ann-Mary Engum har funnet en Waldemar Engen født i Tromsø 1877. Dette stemmer omtrentlig med oppgitt fødselsår til Hans Waldemar, mens fornavn og oppgitt yrke er forskjellig. Uansett, takk for bekreftelse på at navnet Hans Waldemar Engen ikke finnes i tilgjengelige kilder.

 

Med vennlig hilsen

Per J. Haukaas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.