Gå til innhold
Arkivverket
Per J. Haukaas

Hans Waldemar Engen

Recommended Posts

Per J. Haukaas

Hei!

Trenger hjelp til å finne spor etter denne personen som skal være født i 1878 og skal ha bodd på Helgeland i Nordland et sted. I fødselstiftelsen 1901-10 står han oppført som far til Vera Louise født 21.3.1906 i Bergen.

 

Mvh

Per J. Haukaas

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Denne ser vanskelig ut! Vi finner ikke noen Hans Waldemar Engen i Bergen i de kildene vi har tilgjengelige, og vi finner heller ikke noen med dette navnet i folketellingene 1900 og 1910. Det er dessverre ikke alltid opplysninger om barnefedre er helt presise. Noen ganger har barnefar bevisst gitt feilaktige opplysninger, andre ganger har ikke barnemoren vært spesielt interessert i å oppgi en person som kunne identifiseres. Men i dette konkrete tilfellet ved vi ikke om det er et reelt eller et fiktivt navn, men i hvert fall et navn som ikke lat seg finne i de tilgjengelige kidlene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Per J. Haukaas

Har fått hjelp fra brukerforumet hvor Ann-Mary Engum har funnet en Waldemar Engen født i Tromsø 1877. Dette stemmer omtrentlig med oppgitt fødselsår til Hans Waldemar, mens fornavn og oppgitt yrke er forskjellig. Uansett, takk for bekreftelse på at navnet Hans Waldemar Engen ikke finnes i tilgjengelige kilder.

 

Med vennlig hilsen

Per J. Haukaas

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.