Gå til innhold
Arkivverket
Anne-Lise Toft Eddie

Manglende kirkebok føring

Recommended Posts

Anne-Lise Toft Eddie

Inga Petrine Nordstrand født 7/5-1886 og døpt i Ålesund kirke 14/6. Dette er den eneste kirkelige handling funnet ført i kirkebok om Inga. Hvorfor finnes hun ikke ført konfirmert, ekteviet og død.Heller ikke dåp for hennes 4 barn er funnet. Ifølge Norddal bygdebok I side 461 ble Inga i 1917 gift med Iver Olaus Nydal født 29/5-1892 på Stranda. De fikk barna: Edith f. 23/9-1918 - Anna f. 7/7-1921 - Jenny f. 14/4-1923 og Kristoffer f. 27/7-1925 alle i Ålesund (datoer fra familien) Dødsfallsprotokoll Ålesund byfogd (3L05 side 139) oppgir Ingas dødsdag til 13/9-1925 bosatt i Ålesund (ektepakt av 13/3-1923) - og iht Ålesund kirkes gravstedsprotokoll blir Inga gravlagt på Nørve kirkegård 17/9-1925. Kan årsaken til manglende kirkebokføring (statskirka) være utmeldelse - dette er heller ikke funnet for Ålesund - og hvis så hvor skal man da søke etter dåp og vielse.

MVH Henrik A. Eddie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Nå finner jeg ikke flere dissenterprotokoller i Ålesund. Kanskje du må kontakte Metodistkirken i Ålesund og spørre om de har disse registrene lokalt og eventuelt be om oppslag. Kontaktopplysninger: https://www.metodistkirken.no/main/?mid=1158

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Toft Eddie

Stor takk til deg Anne-Lise for "gjennombrudd" i saken

Henrik A. Eddie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.