Gå til innhold
Arkivverket
PedersenMorten

Feil på side?

Recommended Posts

PedersenMorten

Spørsmål 1:

på enden av linjene under folketellinger med mer er det et symbol som ligner på ett forstørrelsesglass. Når jeg trykker denne kommer jeg til en side som ikke eksisterer, hvorfor det?

 

Spørsmål 2:

På samme sted som over står det flere steder som følger: SE KORT FOR MER INFO. hvor finner jeg dette "kortet" eksempel: database/emigranter fra Stavanger/Karl M. Rasmussen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Spørsmål 1. Dette symbolet skulle ta deg til Globalsøk, "Søk i alle basar". Det har fungert tidligere, og problemen nå kan ha å gjøre at materiale er flyttet fra en server til en annen. Prøv "Søk i alle basar".

 

Denne databasen er bygd over et kartotek ved Utvandrersenteret i Stavanger, http://www.utvandrersenteret.no/ Kortene det vises til står der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anette S. Clausen

Vi har rettet feillenkingen fra forstørrelsesglasset. Nå blir du automatisk fraktet til det globale søket hvor de opplysninger som ligger i posten for personen med forstørrelsesglasset blir brukt til å søke etter ytterligere treff for denne personen i våre data.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.