Gå til innhold
Arkivverket
Astrid Ryen

Fogden Jacob Rosenvinge død 1735

Recommended Posts

Astrid Ryen

Jeg har funnet skiftet etter Jomfru Karen Schøller Rosenvinge (påbegynt 20/10-1745) , Jacob Rosenvinges datter i andre ekteskap med Riborg Hansdatter Hveding: Kildeinformasjon: Nordland fylke, Vesterålen / Lofoten og Vesterålen / Vesterålen sorenskriveri, Vesterålen tinglag, Skifteprotokoll 3A 01 , 1710-1746, oppb: Statsarkivet i Trondheim. Permanent sidelenke: http://arkivverket.no/URN:sk_read/24998/391/

 

Ifølge dette skiftet skal skiftet etter Jacob Rosenvinge være avsluttet 7/11-1738. Jeg finner ikke dette i denne protokollen. Er det noen vet hvor jeg kan finne skiftet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Astrid Ryen

Jeg beklager at det ble to likelydende temaer ut av dette, var så uheldig å klikke to ganger da jeg la det inn. Skiftet etter Jacob Rosenvinge som ble avsluttet i 1738 finnes ikke anført i registret til skifteprotokoll for Lofoten og Vesterålen 1710-1746. Dermed lurer jeg på hvor dette finnes? Det er tre muligheter: Skifteregistret er mangelfullt. Skiftet ble aldri blitt ført inn i protokollen. Eller det finnes i en annen protokoll, har lett flere steder uten resultat.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erlend E. Mæhlum

Hei.

Av erfaring så vet jeg at det er mye mangler i skifteprotokollenen for Lofoten og Vesterålen for denne perioden du leter i. Det er mange år som mangler i de eksisterende protokollene. Antagelig har det vært flere protokoller som har gått tapt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Astrid Ryen

Takk for svar, Erlend. Da slipper jeg lure mer på dette:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.