Gå til innhold
Arkivverket
Roar Brynlund

Hvor ble det av Ragna Karoline

Recommended Posts

Roar Brynlund

Hei Ragna Karoline var født i Lillestrøm 4.8.1893 og døpt i Skedsmo kirke 8.11.1893. I flg FT for 1900 bodde hun sammens med foreldrene Kristian Andersen og Kristiane Kristiansen i Jernbanegaden 18 Lillestrøm. Etter den tid kan jeg ikke finne spor av henne. Har forsøkt å finne ut om hun emmigrerte til USA, som to av hennes andre søsken gjorde, uten resultat. Kan heller ikke finne henne i FT 1910. Håper noen kan hjelpe meg.

Mvh

Roar

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Carsten Schanche
Roar Brynlund

Hei Beklager at jeg blandet sammen fødselsdato og dåpsdato til to søstre. Det var fødselsdato og dåpsdato til Martha Emilie jeg oppgav. Ragna Karoline var født i Lillestrøm 31.7.1888 og døpt i Skedsmo kirke 16.9.1888. Selv med feil fødselsdato fant dere frem til vielsen og begravelsen til Ragna. Stor takk til dere alle og igjen beklager jeg sammenblandingen.

Mvh

Roar

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.