Gå til innhold
Arkivverket
Roger E

Konfirmasjon Levins Levinssen

Recommended Posts

Roger E

Søker fortsatt alle konfirmasjonsopplysninger om Levins Anders Levinssen (Førdestrømmen), født 01.06.1921 i Sund, Hordaland. Han og moren bodde i Bergen, men de bodde så mange steder at kirkesoknet kan være uvisst. Noen kirker er sjekket ut for årene 1935-36, men det kan jo være verdt å sjekke årene foran og bak, altså 1934 og -37. Men kanskje først se i bøkene for Korskirken, Mariakirken eller Sandviken? Litt viktig for oss å få dette på plass.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Man måtte søke om dispensasjon for konfirmasjon før 14 år, og det vanlige er konfirmasjon ved 15 års alder. Det er derfor svært lite rimelig å tro at Levins Anders Levinssen, født 1921, er konfirmert før 1935.

 

Vi har sjekket alle de kirkebøker i og ved Bergen vi med rimelighet kunne tro konfirmasjonen var registrert i, dessverre uten resultat.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.