Gå til innhold
Arkivverket
Rune Thorstensen

Brudgom/bruds fødselsdato, vielsesdato, fødested og foreldre.

Recommended Posts

Rune Thorstensen

Jeg har et problem p.ga datasvikt har deler av slektsprogrammet mitt falt ut. Jeg har klart å gjenoprette det meste fra sikkerhetskopi, men ser likevel at noe mangler. Håper derfor å få hjelp til følgende:

 

Eivind Grevstad død i Solheimslien 20 07.06.1972 giftet seg trolig en gang i slutten av 1950 årene med Tordis. Men jeg mangler dato og sted for vielsen, fødselsdato og fødested på begge samt navn på fedrene og brudens etternavn.Hun var trolig født i Lofthus. I 1958 finner jeg at de bor i Lars Hillesgt. 7. Håper å få hjelp med dette. Fedrenes navn er viktig i den forstand at da kan jeg enten finne dem igjen i databasen min eller i andre kilder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Gift St. Jacob 8. juni 1957. Begge var født i Bergen. Bruden var født 28. sept. 1936 og datter av avdød styrmann Lars Vangdal og h. Ingeleiv f. Salvesen. Brudgommen var født 13. oktober 1930 og sønn av Edvard Kristian Grevstad og h. Ruth f. Simonsen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.