Gå til innhold
Arkivverket
Cassandra U. N.

Info om bosted.

Recommended Posts

Cassandra U. N.

Hei :)

 

Jeg har tidligere bodd 6år på Radøy hvorav 5 av dem var på Helland i et lite hvitt/grønt hus som lå rett ved siden av husvertens (Nils Borge) bolig. Når jeg bodde der hørte jeg ryktefortellinger om huset og hadde egentlig en veldig ekkel følelse når jeg bodde der. Som om jeg aldri var aleine... Jeg hadde bare en gyselig følelse inni meg når jeg oppholdt meg hvor som helst i det huset, og nå, ca 10år senere, kjenner jeg at jeg ønsker å vite mer om mitt gamle bosted. Jeg har leitet på nettet men det er veldig vanskelig å finne noe /: Eller så er det bare jeg som ikke er så flink med søkeord :P Men det jeg ønsker å vite er egentlig alt! Det er jo, så vidt jeg vet, en del av et tidligere gårdsbruk. Husvertens bolig er bygget i ettertid, men det lille huset jeg bodde i er en del av det originale bruket, Kan dere fortelle meg mer om denne plassen?? Hvem som i utgangspunktet har bygget det og eid det, hvem som har bodd der, om det har oppstått noe dødsfall (vanlige eller uvanlige), hvem som evt har dødd der (i huset), hendelser på/ved eiendommen... Ja, alt! :) Jeg har meeeget lyst å finne ut av hvor jeg har bodd henne :P og om jeg hadde god grunn til å føle meg ukomfortabel der..

 

Mvh.

Cassandra Ulvestad Notø.post-3285-0-86397800-1348010481_thumb.png (den blå ringen er eiendommen, den røde ringen er huset jeg bodde i)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Helland er med i bind 2 av "Radøy gjennom tidene", bygdebok for Radøy, dette bindet utgitt i 2008. Det synes å ha vært på bruk 8 du bodde. Dette bruket, som ble utskilt i 1826, er omtalt på sidene 574-576. Jeg kan ikke se at det er vist spesielle hendelser av dramatisk karakter på disse tre sidene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.