Gå til innhold
Arkivverket
Jan Vidar Olsen

Evenset; mangler opphav til familiemedlemmer

Recommended Posts

Jan Vidar Olsen

Gunvor Alfrida Haugan (jentenavn Olsen) f. 24/11/1929, d. 9/2/2012 var gift med Olav Haugan, f. 5/4/1920, d. 9/2/2012. Gunvor hadde opphav på Evenset i Misvær i Bodø Kommune. Jeg vet at Gunvor hadde foreldre som het Aleksander Olsen og Signe Olsen, men er usikker på når de er født. Finnes det informasjon i folketellinger, kirkebøker e.l. som kan dokumentere tidligere generasjoner i denne slekten?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne J. Engmo

Hei Jan Vidar. Dette hadde du fått hurtigere svar på om du hadde lagt det inn under Brukerforum tenker jeg. Siden jeg husker Aleksander,og i tillegg har slektsbøkene tilgjengelig kan jeg antagelig gi deg opplysningene du trenger. Aleksander Bertin Kristian Olsen ble f.13.02 1886 i Skipmannvik Saltdal kommune.Hans foreldre var Ole Andersen og Maren Sjovatsdatter. Han døde 10.05 1987 101 år gml,men det vet du sikkert.

Signe Oline Susanne Bergli ble f. 07.07 1896 i Meløy. Hennes far var Anton Andersen, Sneland ifølge slektsboka.

Paret ble gift 31.07 1917 og bodde de første åra i Valnesfjord ved Fauske,deretter til Kvandal i Skjerstad rundt 1920,og til Evenset i Skjerstadca. 1933.

Håper dette hjelper deg,og at det ikke gjør noe at jeg har svart på statsarkivets sider siden det ble så lenge før du fikk svar på dine spørsmål :)

Mvh Anne J. Engmo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.