Gå til innhold
Arkivverket
Håvard Ler

Melhus/Flå Sør-Trøndelag mangler døpte 1906-1910

Recommended Posts

Håvard Ler

Finner ikke døpte i Flå sogn i Melhus for årene 1906 - 1910. Ministerialbok 693A01 går opp til og med 1905. Etter denne tid er ingen ministerialbøker for Flå digitalisert. Det finnes imidlertid klokkerbok fra 1887-1910 (693C04), men her mangler døpte etter 1904. Betyr dette at dåpsinnførsler fra 1905-1910 har gått tapt? Eller finnes det ministerialbok etter 1905, som ikke er innlevert?

 

Mvh

Håvard Ler

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Finn Karlsen

Hei

 

Helt opplagt er det et hull her. Det er klart at det finnes ministerialbok etter 1905, men den er ikke avlevert og dermed kan det hende at du får svar ved å henvende deg til kirkekontoret i Melhus.

 

Om hullet i klokkerboka betyr at det finnes en bok som enten er gått tapt eller ikke er innlevert, er ikke godt å si. For Hølonda sogn finnes en egen klokkerbok med dåpsinnførsler. Den dekker riktignok en lengre periode, men kan indikere at det er en manglende bok. Det er heller ikke laget noen innførsler ved slutten av den ene og begynnelsen av den andre når det gjelder mellomperioden. Vi får håper dne dukker opp en gang.

 

Mvh

 

Finn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.