Gå til innhold
Arkivverket
Terje Aarland

Skifte etter Ingeborg Hansine Nilsdtr. 1836-1894

Recommended Posts

Terje Aarland

Er der mulig å få info om hvor arvingene til Ingeborg Hansine Nilsdtr Hevrøy bodde da hun døde 8. april 1894. Det jeg er mest opptatt av er om sønnen Jacob er nevnt. Han drog til USA i 1888, men siden har det vert umulig å finne ut hvor det ble av han. Derfor har jeg et ørlite håp om å finne info da moren døde i 1894. Dette gjelder Sund sogn evn Austevoll. Ingeborg var gift med Ole Jacobsen Hevrøy eller Hævrøen som det het den gangen. Hun var datter av Nils Lundøen eller Lunnøy også i Austevoll.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Dødsmeldingen sier dessverre bare at hun etterlot seg "myndige og umyndige Børn", uten navn, og uten adresseopplysninger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Terje Aarland

Takk for hjelpa. Vet ikkje egnetlig kordan eg skal gripe dette an. Har prøvt mange ganger å finne ut kor det vart av sonen hennar. Jacob Olsen (Hævrøen) f. 9. april 1867 i Sund. Drog fra Bergen til Amerika i 1888. Han for saman med fetteren Otto Olai Halversen (Lunnøy). Otto O var da farmer i Mower county i Minnesota og bodde i en liten landsby som heter Adams. Jeg har aldri klart å finne ut hva som skjedde med Jacob, og hadde håpet på at skifte kunne ha info om hvor Jacob bodde da moren døde.

Jeg har hatt flere innlegg om dette, men det ser ut som om han er sporløst borte?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.