Gå til innhold
Arkivverket
Anders Darmstad

Skarpretter Dynastiet

Recommended Posts

Anders Darmstad

Hei Folkens

 

Jeg forsker på slekten min og har kommet frem til August Anton Lædel født: ca 1701 Gift med Sofie Margrete Müllhausen født i 1696 i Danmark (skarpretter Müllhausen dynastiet i Bergen), den første i skarpretter Dynastiet Lædel, og det jeg har funnet ut er at August Anton visst nok skulle ha vært skarpretter på Bornholm, Danmark men dette har jeg ikke funnet noe dokumentert, kun "rykte". jeg har søkt i Danmark og Tyskland men ikke funnet noe, mistenker at han kanskje har byttet navn da han kom til Norge

 

Det jeg Ønsker å finne ut av er hvor han kom fra før han kom til Norge, Hvor han er født, og evt. hva hans foreldre het.??

 

Mvh

Anders Darmstad

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Iver Mosvold

Det er vel meget sannsynlig at dette er kjent for trådstarter:

 

Gamle brukerforumet tema 26226: ”Kjøpmann Johan Wilhelm Lædel og skarpretterslektene Lædel/Mühlhausen”http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=26226&sok=Skarpretter&nr=7&antinnlegg=38&startnr=&antall=&spraak=n#anker )

 

Men jeg tar den med m.t.p. andre som eventuelt har noe å bidra med vedr. selve spørsmålet i innlegg 1 .(Kan være greit å ta en titt på tema 43710 vedr. noen feil i slekts-oppsettet)

IM

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.