Gå til innhold
Arkivverket
Lillian Nilsen

Cornelius Henrichsen

Recommended Posts

Lillian Nilsen

Min tippoldemor Barbara Cornelia Corneliusdatter født utenfor ekteskap 12/05-1832. Døpt 08/07-1832 i Nykirken i Bergen. Faren var søfarende Cornelius Henrichsen, moren pige Barbara Johnsdatter. En av fadderene var Elling Henrichsen, han var født i Bolsøe - Molde 01/01-1801. Tenkte at Cornelius og Elling muligens kunne være brødre. Kan dere se i eventuelle skipslister om dere finner han? På forhånd hjertelig takk om dere vil hjelpe meg. Med vennlig hilsen Lillian Nilsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Vi finner ikke noen Cornelius Henrichsen i Bergen ved folketellingen 1815. I hele 1801-tellingen foir Norge er det to. Den i rimeligst alder var 3 og fra Tanum prestegjeld.

 

Dersom Cornelius Henrichsen var brro av Elling Henrichsen og fra Bolsø, skulle han rimeligvis dukke opp i dåpslistene der.

 

Ved søk i "alle databaser" blir det også tynt med treff. Det er en i 1865-tellingen i Kinn som etter sin alder kunne være mulig:

http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f61437&personpostnr=4087&merk=4087

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.