Jump to content
Arkivverket

Feilmelding på innlagt lenke til kirkebøker


Astrid Ryen

Recommended Posts

Error kb_0006d: Page switch error! MySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') and (brukernr = 291029) limit 1' at line 1

 

Denne feilmeldingen har kommet relativt ofte i det siste, også akkurat nå. Har sjekket mine egne og andres lenken på Disforum og Brukerforum.

 

Feilmeldingen forsvinner ofte like fort som den kommer, men jeg skulle gjerne visst hva den skyldes. Er det det overbelastning eller ???

 

Den feilmeldingen jeg kopierte ovenfor går til en kirkebok for Lesja før 1820. Jeg ser i sammenheng med dette at kirkebøker for Lesja før 1820 mangler på listen over kirkebøker for Oppland. Kan det være en forklaring?

 

 

http://www.arkivverket.no/URN:kb_read

 

Mvh Astrid Ryen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vi er mange som sliter med det der. Det er flere grunner for at det blir slik. Den ene som vi har oppdaget er når sidene er splittet i kjonn, feks:

 

arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7148&idx_id=7148&idx_listetype=dp&idx_kjonn=&uid=ny&idx_side=-222

 

Se på kjonn= i url, den mangler om det er mann eller kvinne vi snakker om, sett da inn: k for kvinne og m for mannlike etter = tegnet, da blir linken slik og virker:

 

arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7148&idx_id=7148&idx_listetype=dp&idx_kjonn=m&uid=ny&idx_side=-222

 

Så A viker ikke

 

Så B virker

 

Men dette løser ikke problemet med at linkene ikke virker når det ikke er kjønns inndeling, den er ennå ikke løst men gjentatt F5(oppdaterer siden) hjelper iblant.

 

Jeg bruker nettleseren firefox, men har også erfart at IExplorer svikter.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.