Gå til innhold
Arkivverket
Kari Solveig Grimstad

Petter August Martinsen Aagaard videre etter 1910

Recommended Posts

Kari Solveig Grimstad

Overnevnte er min oldefar. Han er født på Skauge i Tune 25.05.1858. Han flyttet til Gressvik, Onsøy i ca. 1881 med familien. Han ble jaget fra bygda før 1900 (finner han ikke i folketellingen) av sin sønner da det kom frem at han fikk et barn en annen. Han kom aldri tilbake. I 1910 bodde han i Heddal og var opsysmand. Det fant Statsarkivet i Oslo ut. Det har blitt meg fortalt at han hadde vært i Bergen og Odda

og han døde i Halden i ca 1935. Statsarkivet i Bergen finner han ikke der, og i Oslo fant de ikke at han døde i Halden. Er det noe mulighet for at dere kan finne noe mere ut om han. Skulle gjerne ha vist hvordan det gikk med han videre i livet.

Mvh

Kari

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Kongsberg

Til Kari Solveig Grimstad

 

Arkivet etter Heddal folkeregister ved Statsarkivet starter først i 1942. Det er også mangelfullt med aktuelle flytteprotokoller.

 

For å finne dødsfallet til Petter Martinsen kan du prøve å søke i DIS-Norges oversikt over gravminner. Dødsannonser i aviser er også en god kilde. Vi har funnet Petter Martinsen i 1900-folketellingen, da hadde han bosted i Voss.

 

Du kan eventuelt forsøke å finne bidragssak for Petter Martinsens barn i Gressvik, Onsøy. Her kan det komme frem opplysninger om hans bosted.

 

Vennlig hilsen

Statsarkivet i Kongsberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.