Jump to content
Arkivverket

Eidsvoll-mennene 1814 - Etterkommere


Reidar Oddløkken

Recommended Posts

  • 4 months later...
Helge Bjerkevoll

Noen må de da vel finne. Om ikke så kan kanskje Tore sette dem på Sporet.

 

Ser litt frem til denne TV-serien, selv om det jo er NRK som er eksperter på slikt :)

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Per Otto Asak

Til linken www.eidsvollsmenn.no://www.eidsvollsmenn.no/

 

Da jeg søkte på min fjærne slektning Eilert Preben Ramm sto alle hans aner som ukjente. Det stemmer vel ikke? Hans aner er jo publisert flere steder.

Faren hette Eilert Jørgen von Hadelen Ramm 1720- 1793 g.m Magdalena Wetlesen 1729- 1813

Eilerts mor Anna von Hadelen 1686-1742 var søster til Catarina Hedvig von Hadelen gm. Hans Fremmen som var oldeforeldre til Hieronymus Hyerdahl, så eidsvollsmennene Heyerdahl og Ramm blir fjerne slektninger.

 

Per Otto

Link to post
Share on other sites

Jeg har deltatt i arbeidet med denne basen og har selvfølgelig anene til flere Eidsvollsmenn, men det etterspørres ikke til prosjektet. Det er kun etterkommerne.

Hvis du ser i listen over slektsforskere som har bidratt, kan du finne den som har jobbet med din slektning og vedkommende har sikkert anene du etterspør.

Link to post
Share on other sites
Arne B. Kristiansen

Da jeg søkte på min fjærne slektning Eilert Preben Ramm sto alle hans aner som ukjente. Det stemmer vel ikke? Hans aner er jo publisert flere steder.

Det er jeg som jobber med etterkommerne til Eilert Waldemar Preben Ramm, og grunnen til at anene ikke er med er at det i den første delen av prosjektet ikke er interessant. En av grunnene til det er at Norsk Slektshistorisk Forening skal gi ut en bok med alle anene til eidsvollsmenene tilbake til deres oldeforeldre..... Kan si at jeg har mye informasjon, men det vil ikke bli interessant før prosjektet er avsluttet. At Ramm og Heyerdahl er slektninger er dog veldig interessant...
Link to post
Share on other sites
Per Otto Asak

Jeg kan opplyse om at min 3. tippoldemor Barte (Berte) Malene Ramm f. 1726 i Lom g. Hertzenberg var søster til Eilert Jørgen von Hadelen Ramm f. 1720. Han er far til eidsvollmannen Eilert W. Preben Ramm. Det er det nærmeste jeg kommer en eidsvollsmann. Det skal bli interessant å se hvor mange av hans etterkommere som lever i dag. Jeg veit lite om hans etterkommere, men skal bistå hvis det er ønskelig.

 

Slektskapet til Heyerdahl går gjennom Bartes mor Anna von Hadelen f. 1686 da hennes søster Catarina Hedvig f. 1689 skal være oldemor til Hieronymus Heyerdahl.

Det betyr at disse karene er fjerne slektninger, men de visste det kanskje ikke selv?.

Link to post
Share on other sites
Johan Arthur Hansen

Håper det dukker opp noen her som er etterkommer av Eidsvollsmannen Jonas Rein som jeg jobber med sammen med en annen. Det er plass til flere på lista over etterkommerne! Mvh. Johan Arthur Hansen

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.