Jump to content
Arkivverket

Torleif Ernst Salvesen


Marcus_Salvesen

Recommended Posts

Marcus_Salvesen

Hei, jeg er ute etter info om min farfar Torleif Ernst Salvesen. Han er født 24 desember 1933, å døde 3 juni 1995. Han er begravet ved Flosta Kirke i Arendal kommune. Han hadde muligens oppvekst på et barnehjem å faren hans het Severin Salvesen. Sønnen hans het Torbjørn Salvesen som er min avdøde far. På forhånd takk!

Link to post
Share on other sites
Statsarkivet i Kristiansand

Opplysninger i barnevernssaker som er yngre enn 100 år, er unntatt offentlighet. Jf. Forvaltningslovforskriften § 10. Det betyr at hvis vi har opplysninger om denne saken (fra 1920-30-årene), så kan vi ikke utlevere dem uten at vi har fått en formell søknad om innsyn, og forutsatt at søknaden kan innvilges. Og under enhver omstendighet kan vi ikke legge ut opplysningene her. Derfor bør du også vurdere å slette/nøytralisere opplysningene ovenfor. Opplysninger om vedkommendes oppvekst kan kanskje finnes i arkivet for barnevernet i den kommunen han bodde i som barn. Hvis det var i Aust-Agder, foreslår vi at du kontakter Aust-Agder kulturhistoriske senter, som oppbevarer arkiv fra kommunene i fylket. Hvis det var i Vest-Agder, kan du kontakte Interkommunalt arkiv i Vest-Agder.

Link to post
Share on other sites
Marcus_Salvesen

Hei, jeg er ute etter noe mer info om min farfar Torleif Ernst Salvesen. Han er født 24 desember 1933 å døde 3 juni 1995. Hans far het Severin Salvesen. Sønnen hans het Torbjørn Salvesen som er min avdøde far. På forhånd takk!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.