Gå til innhold
Arkivverket

Pensjonatmedlemmenes produksjon.


Jostein Mediaa
 Del

Recommended Posts

Noen av DP medlemmene har stor produksjon, og kanskje i flere fylker (kommuner). Er det ikke mulig å til en bedre oversikt over denne produksjonen, ved å ihvertfall å sortere fylkesvis ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det vil komme bedre sorteringsfunksjon for DP-gjestenes produksjon. Den visningen som er nå er kun arv fra de gamle nettsidene og vi så ulempene ved dette, så det har hele tiden vært planen å vise bidragene i et tabelloppsett hvor man skal kunne velge hvilken kolonne man vil sortere etter.

 

På nåværende tidspunkt er utviklerne fullt opptatt med å gjøre ferdig løsning slik at vi får ut resten av dataene fra gamle DA, så det blir ikke foretatt noen utbedringer på de nye nettsidene nå, men vi har en liten liste over ting som skal fikses og endres så snart utviklerne er klar for nye arbeidsoppgaver :rolleyes:

 

Men alle bidrag er også inkludert i Finn kilde og der har man flere søkefunksjoner og får vist dataene på en oversiktlig måte, selv om det ikke er så tydelig hvem som har produsert hva før du har klikket deg inn i søkeskjemaet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.