Gå til innhold
Arkivverket
Anne M. Andreassen

Anne Berthea Jørgensdatter og Anne Thygesdatter fra Holden

Recommended Posts

Anne M. Andreassen

Jeg har tidligere fått så god hjelp her at jeg prøver meg igjen. Jeg har søkt på det jeg kan tenke meg uten å finne ut hvor er blitt av disse to: Anne Berthea Jørgensdatter og Anne Thygesdatter. Anne Berthea Jørgensdatter født 5. februar 1814, far Jørgen Henriksen Værket født i 1789 og mor Karen Tallachsdatter, foreldrene giftet seg i 1813. Mor døde i 1818 og far giftet seg igjen i 1819 med Åse Gundersdatter, 28 år. Jeg finner familien igjen i 1825, da bosatt i Vestre Porsgrunn hos Christen Tommesen Døll. Jørgen er da registrert som fiolinmaker. Anne Berthea blir konfirmert i Solum 1830 og familien er da bosatt på Klyve i Solum. Anne Thygesdatter er født 23. november 1814, far Thyge Johannesen Gravningen født i 1780 og mor er Anne Andersdatter. Familien flytter i 1826 til Bjørntvedt i Solum. Anne konfirmert i Solum 1830, da er Thor Eriksen Vold oppført som foresatt. Våren 1834 flytter Anne til gården Riis i Bamble.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mette R Francke

Hei

 

Har du sett om Anne B og Anne er faddere for sine nieser/nevøer ?

 

Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne M. Andreassen

Ang Anne Thygesdatter: Nå har jeg leita og leita etter nieser eller nevøer, men har dessverre ikke funnet Anne Thygesdatter som fadder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.