Gå til innhold
Arkivverket
Kjell Arne Brudvik

Kristine Johannesdatter (f. 01.02.1870, Nyhuseie, Ringsaker)

Recommended Posts

Kjell Arne Brudvik

Hei,

 

Jeg søker informasjon om døds- og begravelsesdato og evt. dødsårsak for Kristine Johannesdatter født 01.02.1870 på Nyhuseie, Ringsaker. Hun ble gift 26.10.1890 med Even Christiansen; født 05.06.1851 på Østbergeie, Ringsaker. Even dør 08.07.1931 men jeg finner ikke Kristine - det siste jeg vet om henne er at hun da bor sammen med Even på Nygård, Ringsaker i 1910 - og at hun må nødvendigvis ha falt fra etter 1931 da Even står oppført som gift når han dør.

 

På forhånd takk! :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

Klokkerbok nr. 20 for Ringsaker (1934-1946) side 646, nr. 38 i listen over døde kvinner, viser at Kristine Johannesdatter Nygård, bosatt på "Onsums hj. for gamle", døde 12. desember 1946 og ble begravet 19. desember samme år. Dødsårsaken er ikke oppgitt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kjell Arne Brudvik

Takk atter en gang; hyggelig å kunne få på plass manglende informasjon om personer som befinner seg -akkurat- i segmentet mellom tilgjengelige digitale kilder, og eldre personer som ikke alltid helt husker nøyaktig datoer og steder :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.