Gå til innhold
Arkivverket
Hans E.

Familien Petter Nielsen Broberg flyttet til Arendal

Recommended Posts

Hans E.

Petter N. Broberg (1760-1835) g.m. Anna Sophia Aagesdatter Holm fikk trolig 6 barn i Kongsberg før de flyttet til Arendal - trolig etter 1805. Petter dør i Arendal i1835 og Anna i 1838. En søster til Anna Sophia (Marthe Dorthea Aagesdatter Holm) giftet seg på Borøy Tvedestrand i 1817. Er det mulig å finne ut i vilket år familien reiste fra Kongsberg? (Trolig har det skjedd mellom 1805 og 1817).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Kongsberg

Til Kefas

 

For å få avgrenset perioden for når de skal ha flyttet, kan du forsøke å finne barna døpt/konfirmert i kirkebøkene, enten i Kongsberg eller Arendal. Det finnes lister over innflyttede og utflyttede (tilgang og avgang) i kirkebøkene, men disse listene er ofte ufullstendige og for Kongsbergs del starter de først i 1816: http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_id=1097

 

Det kan også være at det kan finnes flytteattest i Arendal prestearkiv. Dette er materiale som eventuelt Statsarkivet i Kristiansand har.

 

Vennlig hilsen

Statsarkivet i Kongsberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.