Gå til innhold
Arkivverket
Alberti-Espenes

Todne Olsdtr Aaker

Recommended Posts

Alberti-Espenes

Hei. Kona mi og jeg har gravd i hennes morslinje, men kommer ikke lengre bakover enn Todne (Tone) Olsdtr Aaker (Åker), født 1777, i Lårdal, Telemark. hun var gift med Ole Aslaksen (Aslachsen) Daahlen, født 1781 i Lårdal. Kan dere hjelpe oss med å finne ut hva Todnes foreldre het (og gjerne enda lengre bakover)?

 

Takk skal dere ha

Mvh

Jostein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Kongsberg

Til Jostein

 

I denne saken kan vi bare henvise til kirkebøkene og andre kilder i Digitalarkivet, samt til blant annet Familysearch hvor dere kan søke etter dåpen til Todne Olsdatter. Det kan også være opplysninger om foreldre (faren) ved vielsen til Todne Olsdatter og Ole Aslaksen, eventuelt kan dere forsøke å finne skifte etter faren hennes. Omfattende arkivundersøkelser har vi dessverre ikke mulighet til å gjennomføre, men dere er velkommen til vår lesesal dersom dere ønsker å lete mer i kildene selv. Det kan også være at dere kan få hjelp på brukernes eget forum.

 

Vennlig hilsen

Statsarkivet i Kongsberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.