Gå til innhold
Arkivverket
Greta Storm

Skifte etter Constance Kolstad, født Brinckmann

Recommended Posts

Greta Storm

Søker etterkommere av Constance Kolstad f. Brinckmann i Bergen i 1894. Var antagelig gift med en Andreas Fjeldhaug da faren hennes døde i 1924. Jeg besøkte Constance en gang på aldershjem i Oslo i nærheten av Ryen, antagelig i 1965. Var da ikke klar over at hun var min mormors kusine. Constance heter Kolstad når moren, Ellen Serene Henningsdatter Brinckmann dør i 1942 i Bergen. Bor da i Oslo. Takknemlig for svar .Med vennlig hilsen Greta Storm Ofteland

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Odd Halvorsen

Spørsmål om opplysninger fra kilder som er yngre enn 60 år egner seg som regel dårlig i forum som dette. Vi kan likevel opplyse at enken Constance Kolstad døde i Oslo 24.4.1964. Hun hadde ingen livsarvinger.

 

Vennlig hilsen

 

Odd Halvorsen, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Greta Storm

Takk for svar. Jeg er fullt klar over at dette var nært i tid, men jeg sendte også en mail til Oslo Statsarkiv om det samme for se hvor svaret kom. Beklager så mye det. Er fortsatt interessert i å vite om det er nevnt navn i et eventuelt skifte, og navnet på hennes avdøde mann. Tar det gjerne som mail. Med vennlig hilsen Greta Storm Ofteland.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.