Gå til innhold
Arkivverket
Rune Thorstensen

Hvor finner jeg Petra Amalie Pedersdtr. f. 1904 i 1910 tellingen. Hordaland.

Recommended Posts

Rune Thorstensen

Petra Amalie Pedersdtr. ble født 12.04.1904 og døpt 29.04 samme år, uvisst hvor. Foreldrene var Peders Andersen Engevik og Anne Margrethe Olsdtr. Eikeland. Peder var født på Fitjar årstall usikkert 1876/82. Anne Margrete var født 14.07.1876 på gården Hegrenes ved Førde i Sunnfjord.

 

I 1911 kjøpte Peder gården Engevik i Fana, Hordaland av Henrik Helgesen. Han døde på Engevik i 1927 mens Anne Margrethe døde på Kalandseid i 1956.

 

Jeg finner imidlertid ikke familien i 1910 tellingen. Jeg har ikke funnet ekteskapet mellom Peder og Anne Margrethe, og jeg har ikke funnet Petras fødsel/dåp. Da hun ble konfirmert i Birkeland Kirke i Fana 27.04.1919 står fødested oppført som Engevik.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rune Bergesen

Kan det være denne du er ute Pettra Pedersdatter 12/4-1904 på Rinden i Ytre Holmedal, foreldre Peder Andersen 1882 og Anne Olsdtr. 1876

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rune Thorstensen

Ja, det er nok henne Rune. Fødsels og dåpsdatoen stemmer med opplysningene fra konfirmasjonen i Fana. Moren het Anne Margrethe Olsdtr. Eikeland. Og faren står i bygdebok for Fana oppført som Peder Andersen Øen.

 

Hjertelig takk skal du ha. Da får jeg lete etter foreldrenes ekteskap i samme området. Moren var fra Hegrenes i Vefring/Førde.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.