Gå til innhold
Arkivverket
Jostein Mediaa

/ Servere som ikke fungerer etter nattlig oppdatering

Recommended Posts

Jostein Mediaa

Hei. Det skjer "nesten" ukentlig at serveren til Dig.arkivet ikke virker etter nattens oppdatering. ( Skannede ) Er det ikke mulig for Dere å legge under for eks. Hjelp, en adresse, hvor vi kan melde slik feil ? Det må vel kunne gå an å få fikset slik feil før "arbeidsstart" på arkivet. Mvh. Jostein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tone Merete Bruvik

De skannede kirkebøker og tinglysinger med mer, er opp igjen nå. Tjenesten gikk ned ca. 23:30 i går kveld. Det var web-tjenesten på serveren for denne typen tjenester som sluttet å kommunisere. Tjenesten gikk, men den svarte ikke på oppkall, og da er det ikke mye som skjer. For dem som er veldig teknisk interessert kan jeg opplyse at vi prøver nå å sette en time-out variabel opp fra 5 til 10 sekunder for å se om det kan ha en effekt. Vi har hatt tilsvarende problem tidligere i forbindelse med den ukentlige oppdateringen, og vi må bare prøve å unngå det.

 

Vi beklager så mye!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.