Gå til innhold
Arkivverket
Johan Arthur Hansen

Kommer ikke inn på Family search

Recommended Posts

Johan Arthur Hansen

Etter å ha kjørt CC cleaner så kommer jeg ikke inn på Family search. Har prøvd å opprette en ny konto der, men et bilde som de spør om med følgende tekst "please type the letters from the Picture" vises ikke. Noen råd om hvordan en kommer videre her? Se vedlegg

post-208-0-40857400-1377941782_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Leif B. Mathiesen

Du sier kommer ikke inn?

Er det ditt gamle brukernavn/passord som ikke virker?

 

Jeg bruker også CCleaner (ikke CC cleaner som kan være en virus)

Du har vel ikke satt ett kryss i boksene for "saved password". Da slettes passordene din for hver gang du bruker CCleaner.

Det vil si at du må oppgi brukernavn/passord hver gang du skal inn på f.eks. FS.

 

Nå vet ikke jeg hva som styrer bildet du henviser til men antageligvis Java. Hvis du har stoppet Java vil ikke bildet vises tror jeg.

 

Jeg sletter alltid mine passord i nettleseren og logger meg på hver gang. (Safty First)

https://familysearch.org/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Kommer du inn på søkesiden til FamilySearch i det hele tatt: https://familysearch.org/search/collection/list#page=1&countryId=1927171

eller er det først ved innlogging problemet oppstår?

 

Jeg har også brukernavn og passord på FamilySearch fordi jeg deltar i indekseringen av 1875-tellingen. Om jeg ikke får logget meg inn, ville jeg ikke ha opprettet ny bruker, men heller ha spurt FS om de kan sende innloggingsopplysningene på epost til meg, (for da mister jeg ikke tilgang til statistikken vedrørende indekseringen.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Har glemt å lagre passord og brukernavn for en gangs skyld. Kommer inn på FS, men får bare svar at de ikke kan finne siden. Se vedlegg. Det er CCleaner jeg har brukt ellers så pleier jeg å slette slike filer fra PC Tools.Mvh. Johan Arthur Hansen

post-208-0-54174200-1377945167_thumb.jpg

post-208-0-65909400-1377945277_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Er det samme bildet som kommer opp når du trykker på lenken jeg la ved hvor en søker i bare norske kilder?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Lenken fungerte ikke. Men jeg får opp den vanlige søkesiden når jeg velger FS, men får bare til svar at de ikke finner det jeg søker påp og det er sikkert p.g.a at jeg ikke er innlogget lenger. Mvh. Johan Arthur Hansen

 

Jeg har nok glemt å krysse av for " saves paasword" Brukte CCleaner mye før, men bruker stort sett verktøyet PC Tools i dag og der slettes ikke slike passord. Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Jeg tror ikke det er derfor, for de fleste bruker FS uten å være innlogget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Takk for svarene! Har sendt en melding til FS. Hvis de fleste bruker denne uten å være innlogget så burde jeg kommet inn. Kan egentlig huske at jeg har søkt om noen konto der.Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Jeg fant løsning på dette. Brukte nettleseren Chrome og da fungerte dette. Samme problem hadde jeg med å søke på Nasjonalbiblioteket og det rettet seg også med å bruke Chrome istedenfor IE. Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Glenn Hillstrand

Har du prøvd å tilbakestille IE?

Det gjør du ved å gå Værktøy->Alternativer for Internett->Avansert

Her kan du trykke på knappen tilbakestill

 

Jeg bruker konsekvent ikke registry cleaner programmer, da de kan lage mere krøll enn nytte.

Enten gjør jeg det manuelt, eller bruker værktøyet hijackthis

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Takk for tipset! Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Har nå tilbakestilt Internett Explorer og etterpå fungerte søking på Nasjonal biblioteket, men ikke på Family Search. Jeg har brukt programmet PC Tools performance kit og det har fungert bra i flere år. Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Glenn Hillstrand

Sjekk også Tillegg i IE

Kan være du har plugin der som ikke fungerer som den skal

Værktøy->Alternativer for Internett->Programmer

Trykk så på Administrere Tillegg og deaktivere det du ikke bruker.

 

Hos meg ser den slik ut

post-1756-0-38334400-1377975200_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan Arthur Hansen

Takk igjen! Skal sjekke dette! Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.