Gå til innhold
Arkivverket
Rune Thorstensen

Dødsmelding/skifte Elverum/sørskogbygda 1965, Ole Venø.

Recommended Posts

Rune Thorstensen

I Dis Norges gravminner finner jeg en Ole Venø gravlagt 18.08.1965 i Sørskogbygda, Elverum. Han døde 11.08.1965 på Sætre Pleiehjem i Sørskogbygda.

 

Dødsannonse i Østlendingen 16.8.1965:

 

"Herved bekjentgjøres at Ole Venø døde i dag, 83 år gammel. Elverum/Jessheim, 11/8 1965. Grethe Lange. Begravelsen foregår ved Sørskogbygda kirke onsdag den 18. august kl. 13. Samling på Sætre pleiehjem kl. 12. Alle som vil følge ham til graven er hjertelig velkommen."

 

 

Jeg skulle gjerne fått bekreftet/avkreftet om denne Ole Venø kan være identisk med Ole Andreas Konradsen Venø, som ble født på Venø i Selje, Nordfjord 10.02.1882 som sønn av Konrad Konradsen og Marie Oline Andreasdtr. Venø.

 

Hvem er evt. nevnt i dødsmeldingen etter ham.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

Sør-Østerdal sorenskriverembete, dødsfallsmeldinger eske 31 (1965-1966) for Elverum, opplyser at Ole Venø, f. 04.02.1882 i Haugesund, enkemann, døde 11.08.1965. "Etterlater seg intet".

Det vil si at det ikke har vært noe skifte etter ham, og ingen navn på evt. pårørende er ellers nevnt i denne dødsfallsmeldingen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rune Thorstensen

Hjertelig takk for svar med positivt innhold, Da var nok dette "min" mann. Opplysningen om at han var født i Haugesund er nok derimot ikke riktig. Han bodde i Haugesund mellom 1910 og 1935 men var født på Drage i Selje, Sogn og Fjordane men vokste opp på Venøen/Venøy. De fleste i familien tok navnet Venø.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.