Gå til innhold
Arkivverket
jan einar holsen

Erik Granerud/Josefine Laura Jaasund

Recommended Posts

jan einar holsen

Erik Granerud, gift med Gønnes var skredder i Stangeveien 256. En datter av disse, Josefine Laura f. 1887 reiste ut til Kina som misjonær for Det Norske misjonselskap, sammen med sin mann Mikael Jaasund i 1917 og var der i ca. 10 år. Mikael Jaasund er gravlagt på Eiganes i Stravanger. De 3 andre på Kirkegården her på Hamar, felt 30, rekke 5, grav 28. Graven kan være slettet i 2009. Finnes der mer arkivalier om disse en kirkebøkene og folketellingene? Med hilsen Jan Einar Holsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

Det kan finnes opplysninger i andre offentlige kilder enn de som nevnes, men dette er avhengig av hvilken kontakt den enkelte har hatt med forvaltningen. Arkivverket oppbevarer bl.a. materiale fra alle statlige etater, f.eks. politidistrikter og tingretter. I forbindelse med dødsfall kan det finnes opplysninger i meldingene som ligger i sorenskriverarkivene (tingrettsarkivene). Det må gjøres en henvendelse til Statsarkivet i Hamar for å få undersøkt om dette er tilfellet når det gjelder disse tre aktuelle personene. Statsarkivet i Hamar har ikke arkiver etter Det Norske Misjonsselskap.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.