Gå til innhold
Arkivverket
Anja T

Giftermål, Østre Bærum 1954

Recommended Posts

Anja T

Hei.

 

Ønsker å finne giftermålet til mine besteforeldre, da jeg ikke finner dem i lysningsprotokollen. De het Kjell Johansen, f. 22.03.27, og Reidun Sofie Kristoffersen, f. 15.10.29, og skal ha giftet seg i Høvik kirke i april 1954. Moren min har blitt fortalt at det var problemer rundt vielsen fordi de ikke kunne finne Kjells dåp i kirkebøkene.

 

På forhånd takk :)

 

Mvh Anja

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Statsarkivet i Oslo har fortsatt ikke mottatt noen ministerialbøker eller eventuelle klokkerbøker fra Høvik kirke. Du bør derfor ta kontakt med den aktuelle menigheten.

 

Høvik er ett av de to prestegjeldene som Østre Bærum prestegjeld etter kongelig resolusjon 3.7.1953 ble oppdelt i. Lysningsprotokoller fra Høvik kirke begynner fra 1959, for eventuelle tidligere lysninger bør man undersøke lysningsprotokoll 1952-1959 fra Østre Bærum.

 

Når det gjelder kirkebøkene fra Østre Bærum, har vi ministerialbøker til 1924 og kløkkerbøker til 1929. Alle de er skannet og tilgjengelige i Digitalarkivet.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.