Gå til innhold
Arkivverket
Kjell Arne Brudvik

[LØST] Nils Johannesen Vestervik (f. 30.10.1819, Vestervik, Strandebarm - d. 29.08.1889, Bergen)

Recommended Posts

Kjell Arne Brudvik

Fra gammelt av eksisterer det en overlevering i familien om at nevnte person; Nils Johannesen Vestervik (f. 30.10.1819, Vestervik, Strandebarm, Hordaland - d. 29.08.1889, Bergen), ble sinnsyk. Jeg kom over denne innføringen på digitalarkivet http://digitalarkive...g00000000436768 og lurte da på om det var mulig å finne ut noe mer om dette? Jeg antar at om han da var sinnsyk, så var han vel trolig under behandling, så da eksisterer det kanhende noen helsedokumenter av noe slag?

 

Ble opprinnelig lagt til helseforumet, men innså raskt at det ikke var operativt enda - og de poengterte også der i et annet innlegg at de fleste dokumenter da var hos riksarkivet; så da blir det beklageligvis en liten dobbeltpostering.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kjell Arne Brudvik

Til opplysning; jeg har fått utlevert de dokumentene jeg etterspurte ved å ta kontakt med Bergen Byarkiv; andre som da lurer på lignende dokumenter bør da henvende seg dit for å komme til korrekt instans!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.