Gå til innhold
Arkivverket
Mette1

Gravminne Oslo født 1914

Recommended Posts

Mette1

Hei. Min "ukjente" farmor er født i 1914, hadde adresse i Kalbakkstubben på Grorud før hun kom på et pleiehjem. Min far antar at hun nå må ha gått bort, og jeg leter derfor etter hennes gravminne. Har vært på dis.no og lett uten hell. Hun er født Ruth Mikkelsen , gift Eriksen, usikker på riktig stavemåte. Er interessert i å finne ut hvor hun er gravlagt og hvordan jeg kan finne ut mer om hennes slekt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Inger Karin Haarbye

Har du mer opplysninger? navn på ektefellen f.eks.?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Eventuelle gravferds-. gravsteds- og/eller kirkegårdsprotokoller er som regel knyttet til kommunale virksomheter, og det er derfor veldig sjeldent vi finner dem i våre arkiver. Det har riktignok hendt at vi har funnet slike protokoller eller fortegnelser avlevert i noen prestearkiver eller arkiver etter menighetsråd. Men dette – så vidt vi kjenner til – gjelder ikke for protokollene fra Oslo.

 

For eventuelle opplysninger om og fra slike kilder råder vi derfor til å ta kontakt med Oslo kommunes arkiv – Byarkivet.

Gravferdsetaten i Oslo kommune har ellers tilgjengeliggjort opplysninger om begravde i Oslo i form av en søketjeneste på sine nettsider, jf. svar fra Sven Hjortland (#3).

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.