Gå til innhold
Arkivverket
Leif Høybakk

Kvæfjord, Troms: Ole Pedersen - Når var han født og hva het foreldrene?

Recommended Posts

Leif Høybakk

Hei. Jeg leter etter dokumentasjon på når Ole Pedersen bosatt på Mehus i Kvæfjord var født. Jeg har funnet han og familen i folketellingen for 1801, men finner ikke han hverken i kirkbøker for Kvæfjord eller Trondenes. Han er jo født ca i tidsrommet hvor Kvæfjord blir et eget kirkesogn, og var vel tiligere under Trondenes. Jeg har lett 10 år før 1751 og 10 år etterpå men kan ikke finne han noe sted. Jeg har ubekreftede opplysninger om at hans foreldre er Peder Olsen og Dorthe Nilsdatter, men har ikke funnet noe bekreftelse på dette noe sted. Her er link til folketellingen og så håper jeg på at noen kan hjelpe meg. http://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/person/pf01058492000992

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Johan I. Borgos

Jeg er nokså sikker på at foreldrene var Peder Rolandsen og Karen Pettersdtr på Røkenes, så jeg brukte det i del 4 av Gåds-og slektshistorie for Sortland, der heile Godfjorden er med.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Leif Høybakk

Har nå gått til anskaffelse av denne boken :) Når du sier at du er nokså sikker på at foreldrene var Peder Rolandsen og Karen Pettersdatter på Røkenes, er det en "kvalifisert gjetting" eller finnes det noen henvisninger til dette i noe dokumentasjon?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.