Gå til innhold
Arkivverket
Anne Hildrum

Får ikke postet svar eller sendt privat melding.

Recommended Posts

Anne Hildrum

Jeg prøvde å svare på et tema om Ingebrigt Ankel Moe i natt. Etter å ha skrevet svarat, trykket jeg på post, og fikk opp et tomt skjema med beskjed om at jeg måtte skrive inn noe. Prøvde flere ganger med samme resultat. Jeg prøvde deretter å skrive en privat melding til Margaret Miller, men med samme resultat. Jeg brukte Firefox.

 

Jeg gjorde deretter et forsøk med Opera, og det gikk tydeligvis veldig bra ettersom det jeg skrev kom inn 4 ganger. Jeg prøvde også med Safari og det gikk også bra.

 

Jeg prøvde deretter på nytt med Firefox, men med samme dårlige resultatet, og måtte tilslutt gå til Opera for å få sklrevet dette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anette S. Clausen

Etter all sannsynlighet skyldes problemene dine cache/internminne/hurtigbuffer i nettleseren din. Nettleseren din oppfatter ikke at det er kommet endringer i koder på debattsidene og da vil det oppstå problemer. Hvis du tømmer internminnet skal det ordne seg.

 

Her finner du en veiledning til hvordan det gjøres alt etter hvilken nettleser du bruker https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/T%C3%B8mme+cachen+i+din+nettleser

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne Hildrum

Hjertlig takk, da ser det ut som om det fungerer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.