Jump to content
Arkivverket

Får ikke postet svar eller sendt privat melding.


Anne Hildrum

Recommended Posts

Jeg prøvde å svare på et tema om Ingebrigt Ankel Moe i natt. Etter å ha skrevet svarat, trykket jeg på post, og fikk opp et tomt skjema med beskjed om at jeg måtte skrive inn noe. Prøvde flere ganger med samme resultat. Jeg prøvde deretter å skrive en privat melding til Margaret Miller, men med samme resultat. Jeg brukte Firefox.

 

Jeg gjorde deretter et forsøk med Opera, og det gikk tydeligvis veldig bra ettersom det jeg skrev kom inn 4 ganger. Jeg prøvde også med Safari og det gikk også bra.

 

Jeg prøvde deretter på nytt med Firefox, men med samme dårlige resultatet, og måtte tilslutt gå til Opera for å få sklrevet dette.

Link to comment
Share on other sites

Etter all sannsynlighet skyldes problemene dine cache/internminne/hurtigbuffer i nettleseren din. Nettleseren din oppfatter ikke at det er kommet endringer i koder på debattsidene og da vil det oppstå problemer. Hvis du tømmer internminnet skal det ordne seg.

 

Her finner du en veiledning til hvordan det gjøres alt etter hvilken nettleser du bruker https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/T%C3%B8mme+cachen+i+din+nettleser

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.