Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Svein-Magnus

Dataoverføring fra gamle DA

Recommended Posts

Svein-Magnus

Hei, jeg lurer på om alle dataene fra gamle DA nå er tilgjengelige i det nye søket? Det er flere av lenkene jeg har til resultater i gamle DA som jeg ikke er i stand til å finne igjen i det nye søket.

Dette gjelder blant annet denne: http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=dp12011668&personpostnr=56278&merk=56278

 

Har dere noen tips for hvordan man skal gå fram for å finne slike resultater? Det virker å være svært vanskelig å få opp barndåper i resultatlisten noen ganger, men det er kanskje fordi kildene fortsatt mangler?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tone Merete Bruvik

Vi holder på akkurat nå med å få døpte i Bergen på plass. Det er ca. 240000 personposter fra perioden 1816 til 1911 som jeg håper å få klar denne uken, men om jeg greier det er jeg nokså usikker på, det kan godt komme ut i neste uke før de er ute. I tillegg mangler ca. 1770 - -1815. Dette er data vi har, men som ikke er publisert i nye Digitalarkivet ennå. Det jobber vi også med akkurat nå.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.