Gå til innhold
Arkivverket
Jørgen M. Steen

Klikkbar Permanent sidelenke for Skannede tinglysningsdokumenter/rettergangsmateriale - kan det gjøres på samme måte som for kirkebøker?

Recommended Posts

Jørgen M. Steen

I November i fjor ble de permanente sidelinkene for kirkebøker klikkbare, sånn at man på en veldig enkel måte kunne kopiere selve linken uten å måtte sikte seg inn, markere teksten og få med tomme felt.

 

http://forum.arkivverket.no/topic/187958-permanent-sidelenke-i-scannede-kirkeboeker-kan-dere-gjoere-om-denne-til-en-faktisk-link/

 

Dette har fungert veldig bra synes jeg, og jeg har ikke sett at andre har hatt negative erfaringer med dette i etterkant.

 

 

Har dere mulighet for å gjøre den samme endringen for Skannede tinglysningsdokumenter og Skannet rettergangsmateriale? Endringen fremstår for meg som liten, lite ressurskrevende og veldig praktisk for brukerne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.