Gå til innhold
Arkivverket
Stine S. Toverud

Hurdalsaken / odelsrett

Recommended Posts

Stine S. Toverud

Hei!

Jeg søker etter opplysninger om odelsretten mellom min mormor Margrethe Stenmark og hennes halvsøster Else Holthe Møll ang Holtet gård i Hurdal, etter deres far Harald Severin Holthe. Saken gikk helt til høyesterett og varte over flere år mellom 1975-1980-tallet.

 

Har dere noe om den?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Det er fortsatt ikke avlevert oss noen domsprotokoller eller sakslister med tilhørende registre fra Eidsvoll tingrett for den aktuelle tiden. Du bør ta kontakt med tingretten for eventuelle opplysninger om saken. Øvre Romerike tingrett vil være rette vedkommende, da den fra 2006 overtok oppgaver etter den nedlagte Eidsvoll tingrett.

 

Med utgangspunkt i et saksnummer, kan vi eventuelt senere undersøke om det finnes noen dokumenter i saken bevart i det materialet som er avlevert oss. Send oss gjerne en e-post eller brev om dette.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.