Gå til innhold
Arkivverket
Rita Oline Nilsen

Når døde Anders Henrik Johnsen fra Nord Lenangen?

Recommended Posts

Rita Oline Nilsen

Jeg finner ikke dødsfallet til min tippeoldefar Anders Henrik Johnsen. Han er født 05.07.1858 i Sør Lenangen. Hans bosted var i Arnenga som var i Nord Lenangen. Han ble gift 14.10.1883 i Karlsøy Kirke med min tippeoldemor Elen Maria Andersdatter f. 24.04.1857. Foreldrene til Anders Henrik Johnsen var John Johnsen f.1853 i Sør Lenangen og Inger Johanna Larsdatter f. 12.05.1860

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Eva Kristin Jeppesen

Vi har ingen register over døde, vi må bla i kirkebøkene når vi ikke vet dato for dødsfall. Dette er tidkrevende, men vi har sjekket døde i Karlsøy fram til 1929 uten å finne Anders. Vi har ikke fått avlevert nyere kirkebøker fra Karlsøy menighet. Det du opplyser om Anders foreldre må jo være helt feil, mora er født 2 år etter sønnen? Vi finner en Anders Henrik født 05.07.1858 i Karlsøy, foreldre: John Anders. og Marith Hansd.

 

Vennlig hilsen

Eva K. Jeppesen

Statsarkivet i Tromsø

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rita Oline Nilsen

Du har helt rett. Foreldrene hans var John Andersen og Marith Hansdatter. Jeg har et slektsprogram og har sett på feil person. Foreldrene hans var John Andersen f. 19.09.1822 og Marith Hansdatter f. 24.02.1827. Jeg synest det er merkelig at jeg finner ikke dødsfallet hans. Ikke er han gravlagt med kona og jeg har prøvd å søke på Gravminner både på Lenangsøyra (hvor hans kone er gravlagt) eller Karlsøy (der flere av mine forfedre er gravlagt). Det står heller ikke i noen slektsbøker. Så jeg begynner å lure på om han er omkommet på sjøen siden det er nærmest umulig å finne ut når han døde og ikke er gravlagt med kona si.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.