Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Rita Oline Nilsen

Når døde Anders Henrik Johnsen fra Nord Lenangen?

Recommended Posts

Rita Oline Nilsen

Jeg finner ikke dødsfallet til min tippeoldefar Anders Henrik Johnsen. Han er født 05.07.1858 i Sør Lenangen. Hans bosted var i Arnenga som var i Nord Lenangen. Han ble gift 14.10.1883 i Karlsøy Kirke med min tippeoldemor Elen Maria Andersdatter f. 24.04.1857. Foreldrene til Anders Henrik Johnsen var John Johnsen f.1853 i Sør Lenangen og Inger Johanna Larsdatter f. 12.05.1860

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eva Kristin Jeppesen

Vi har ingen register over døde, vi må bla i kirkebøkene når vi ikke vet dato for dødsfall. Dette er tidkrevende, men vi har sjekket døde i Karlsøy fram til 1929 uten å finne Anders. Vi har ikke fått avlevert nyere kirkebøker fra Karlsøy menighet. Det du opplyser om Anders foreldre må jo være helt feil, mora er født 2 år etter sønnen? Vi finner en Anders Henrik født 05.07.1858 i Karlsøy, foreldre: John Anders. og Marith Hansd.

 

Vennlig hilsen

Eva K. Jeppesen

Statsarkivet i Tromsø

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rita Oline Nilsen

Du har helt rett. Foreldrene hans var John Andersen og Marith Hansdatter. Jeg har et slektsprogram og har sett på feil person. Foreldrene hans var John Andersen f. 19.09.1822 og Marith Hansdatter f. 24.02.1827. Jeg synest det er merkelig at jeg finner ikke dødsfallet hans. Ikke er han gravlagt med kona og jeg har prøvd å søke på Gravminner både på Lenangsøyra (hvor hans kone er gravlagt) eller Karlsøy (der flere av mine forfedre er gravlagt). Det står heller ikke i noen slektsbøker. Så jeg begynner å lure på om han er omkommet på sjøen siden det er nærmest umulig å finne ut når han døde og ikke er gravlagt med kona si.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.