Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Torgeir Karlin

Gamle innlegg.

Recommended Posts

Torgeir Karlin

Hvordan finner jeg igjen mine gamle innlegg på forumet. Ser ut som de er blitt borte.

Mvh Torgeir Karlin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anette S. Clausen

Hei,

 

Du har opprettet en ny bruker. For å se dine gamle innlegg kan du søke fram deg selv http://forum.arkivverket.no/user/1392-torgeir-karlin/ og der finner du en knapp helt til høyre: Finn mine innlegg.

 

Jeg vil anbefale deg å logge deg inn på den opprinnelige kontoen din og fortsette å bruke den i stedet for å ha en ny konto. Hvis du har fått ny e-postadresse eller vil bytte passord, er det slik du kan gjøre på den gamle kontoen så lenge du er innlogget.

 

Ta kontakt med oss hvis det er problematisk: digitalarkivet@arkivverket.no

 

Jeg vil også anbefale deg å endre visningsnavn på denne nye kontoen din, nå står du synlig med e-postadressen. Les om hvordan du endrer visningsnavn: http://arkivverket.no/arkivverket/Digitalarkivet/Hjelp/Hjelp-til-debattfora/Endre-visningsnavn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anne-Lise Hansen

'Finn mine innlegg' i profilen viser bare innlegg skrevet det siste året fra i dag.

Du kan finne igjen innleggene ved å bruke Google. Skriv Torgeir Karlin site:forum.arkivverket.no i Google-søkefeltet i nettleseren.

Da får du treff på innlegg tilbake til 2011. Jeg fant 11 sider med 10 emner per side.

.

REDIGERT:

Du finner alle innleggene ved å skrive navnet ditt i anførselstegn i søkefeltet på forumforsiden også:

http://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=7d0decdf702178b343cd7bf3ec8db608&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_term=%22Torgeir+Karlin%22&search_app=forums&st=100

Edited by Anne-Lise Hansen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Berit Knudsen

Jeg har ikke endret brukernavn, kun fjernet stedsnavn, for så legge det inn igjen. Jeg kommer bare tilbake til 12/8 2013.

 

Hva har skjedd med de eldre innleggene ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anne-Lise Hansen

'Mine innlegg' har alltid bare hatt med innlegg fra det siste året. Om en abonnerer på emner en starter eller deltar i, vil oversikten 'Innhold jeg følger' (i profilen) vise alle emnene en har skrevet innlegg i fra starten: http://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=search&do=followed

Edited by Anne-Lise Hansen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Berit Knudsen

Takk for svaret Anne-Lise.

 

Dessverre ønsker jeg meg mere og mere tilbake til gamle DA. Der kunne jeg finne gamle innlegg uansett hva og hvems innlegg det var.

 

Nå ser det ut som alt det nye arbeidet som er nedlagt bare forsvinner i løse lufta eller hva? Jeg håper jeg er for pessimistisk nå og tar feil.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anne-Lise Hansen

Om du ikke har abonnert på emnene, kan du trykke 'Følg dette emnet' på hvert av dem etter å ha googlet dem fram? (innlegg #3)

(Jeg fikk fram flere sider, men måtte sette navnet ditt i anførselstegn for å få dem fram; "Berit Knudsen" site:forum.arkivverket.no )

 

En kan finne alle innlegg ved å skrive navnet sitt i anførselstegn i søkefeltet her inne på forumet også. Bruker en søkefeltet i Brukernes eget forum, kommer inneggene en har hatt der, men bruker en søkefeltet på forumforsiden, kommer alle innlegg opp - også de i som ligger i Arkiv fra det gamle Brukarforumet.

 

Skal en trykke 'Følg dette emnet', er det best å ha stilt inn 'Abonner på alle emner jeg svarer i' først, slik at dette skjer automatisk videre og deretter manuelt trykker 'Følg dette emnet' på de emnene en googler fram etterpå: http://forum.arkivverket.no/topic/179082-tips-om-ulike-funksjoner-og-redigeringsmuligheter-i-forumene-paa-digitalarkivet/

 

'Følger' en emnene, (dvs. abonnerer på dem), mister en ikke tilgangen til dem senere. Trykker en på tallet ved siden av denne knappen (som er dynamisk og hos meg viser 'Slutt å følge dette emnet'), kommer det opp hvem som abonnerer på emnet.

.

Edited by Anne-Lise Hansen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.