Gå til innhold
Arkivverket
Torgeir Karlin

Gamle innlegg.

Recommended Posts

Torgeir Karlin

Hvordan finner jeg igjen mine gamle innlegg på forumet. Ser ut som de er blitt borte.

Mvh Torgeir Karlin

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anette S. Clausen

Hei,

 

Du har opprettet en ny bruker. For å se dine gamle innlegg kan du søke fram deg selv http://forum.arkivverket.no/user/1392-torgeir-karlin/ og der finner du en knapp helt til høyre: Finn mine innlegg.

 

Jeg vil anbefale deg å logge deg inn på den opprinnelige kontoen din og fortsette å bruke den i stedet for å ha en ny konto. Hvis du har fått ny e-postadresse eller vil bytte passord, er det slik du kan gjøre på den gamle kontoen så lenge du er innlogget.

 

Ta kontakt med oss hvis det er problematisk: digitalarkivet@arkivverket.no

 

Jeg vil også anbefale deg å endre visningsnavn på denne nye kontoen din, nå står du synlig med e-postadressen. Les om hvordan du endrer visningsnavn: http://arkivverket.no/arkivverket/Digitalarkivet/Hjelp/Hjelp-til-debattfora/Endre-visningsnavn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

'Finn mine innlegg' i profilen viser bare innlegg skrevet det siste året fra i dag.

Du kan finne igjen innleggene ved å bruke Google. Skriv Torgeir Karlin site:forum.arkivverket.no i Google-søkefeltet i nettleseren.

Da får du treff på innlegg tilbake til 2011. Jeg fant 11 sider med 10 emner per side.

.

REDIGERT:

Du finner alle innleggene ved å skrive navnet ditt i anførselstegn i søkefeltet på forumforsiden også:

http://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=7d0decdf702178b343cd7bf3ec8db608&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_term=%22Torgeir+Karlin%22&search_app=forums&st=100

Endret av Anne-Lise Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Berit Knudsen

Jeg har ikke endret brukernavn, kun fjernet stedsnavn, for så legge det inn igjen. Jeg kommer bare tilbake til 12/8 2013.

 

Hva har skjedd med de eldre innleggene ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

'Mine innlegg' har alltid bare hatt med innlegg fra det siste året. Om en abonnerer på emner en starter eller deltar i, vil oversikten 'Innhold jeg følger' (i profilen) vise alle emnene en har skrevet innlegg i fra starten: http://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=search&do=followed

Endret av Anne-Lise Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Berit Knudsen

Takk for svaret Anne-Lise.

 

Dessverre ønsker jeg meg mere og mere tilbake til gamle DA. Der kunne jeg finne gamle innlegg uansett hva og hvems innlegg det var.

 

Nå ser det ut som alt det nye arbeidet som er nedlagt bare forsvinner i løse lufta eller hva? Jeg håper jeg er for pessimistisk nå og tar feil.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne-Lise Hansen

Om du ikke har abonnert på emnene, kan du trykke 'Følg dette emnet' på hvert av dem etter å ha googlet dem fram? (innlegg #3)

(Jeg fikk fram flere sider, men måtte sette navnet ditt i anførselstegn for å få dem fram; "Berit Knudsen" site:forum.arkivverket.no )

 

En kan finne alle innlegg ved å skrive navnet sitt i anførselstegn i søkefeltet her inne på forumet også. Bruker en søkefeltet i Brukernes eget forum, kommer inneggene en har hatt der, men bruker en søkefeltet på forumforsiden, kommer alle innlegg opp - også de i som ligger i Arkiv fra det gamle Brukarforumet.

 

Skal en trykke 'Følg dette emnet', er det best å ha stilt inn 'Abonner på alle emner jeg svarer i' først, slik at dette skjer automatisk videre og deretter manuelt trykker 'Følg dette emnet' på de emnene en googler fram etterpå: http://forum.arkivverket.no/topic/179082-tips-om-ulike-funksjoner-og-redigeringsmuligheter-i-forumene-paa-digitalarkivet/

 

'Følger' en emnene, (dvs. abonnerer på dem), mister en ikke tilgangen til dem senere. Trykker en på tallet ved siden av denne knappen (som er dynamisk og hos meg viser 'Slutt å følge dette emnet'), kommer det opp hvem som abonnerer på emnet.

.

Endret av Anne-Lise Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.